چرا اغلب آقایان و خانم های چاق مشکل ناباروری دارند؟؟؟

مشکل ناباروری در افراد چاق

[vc_row width=”full”][vc_column][vc_column_text]

ما به عنوان مشاور تغذیه، بارها در مرکز لاغری و پایش سلامت دکتر فرزاد احمدی متخصص رژیم لاغری در اصفهان ، مراجعینی داشته ایم، که اضافه وزن داشته یا چاق هستند و در این بین از مشکلاتی مثل تنبلی تخمدان، سندرم تخمدان پلی کیستیک ، اختلالات قاعدگی و نازایی رنج می برند .

مشکل ناباروری در افراد چاق

 

پژوهش ها در مراکز درمان ناباروری در دنیا نشان داده که احتمال موفقیت بارداری از طریق آی وی اف، در زنان دچار اضافه وزن ۱.۲۸ درصد کمتر از زنان با محدوده وزن نرمال است.مطالعات بالینی در اکثر کشورها نشان داده ،زنانی که نسبت دورکمر به دور باسن کمتراز ۸/۰داشتند میزان قدرت باروری بهتری نسبت به زنانی داشتند که این عدد برای آنها بیشتر یا مساوی۸/۰ بوده است.

چاقی با اوولاسیون (تخمک گذاری) نرمال تداخل داشته و با کاهش وزن تخمک گذاری بهبود می یابد.افزایش وزن و چاقی در مردان باعث کاهش سطح تستسترون، کاهش تعداد اسپرم و کاهش کیفیت منی میگردد.

داشتن برنامه غذایی پرچرب و پرکالری و استفاده از گوشت های فراوری شده(سوسیس و کالباس) می تواند روی باروری هر دوجنس اثر بگذارد.همان طور که رژیم های سخت و بسیار کم کالری و وعده های غذایی نامنظم روی باروری اثر منفی دارد.علاوه بر نوع سبک غذایی ،پارامترهای زیادی روی باروری اثر دارند،ازجمله داشتن فعالیت بدنی،ورزش منظم،داشتن توده بدنی نرمال و خواب منظم

مشکل ناباروری در افراد چاق

  

مصرف غذاهای دریایی و سرشار از امگاتری( البته با درنظر داشتن سطح سرب و کادمیوم آن ها،بدلیل اثرات منفی روی باروری) مصرف آنتی اکسیدان ها( در میوه ها و سبزیجات رنگی )،مصرف لبنیات متنوع و کم چرب، هم چنین مصرف املاحی مثل زینک، آهن کلسیم، ویتامین های آ و ای،بتا کاروتن باعث بهبود باروری می گردند.

در چندین متا آنالیز نشان داده شد،که مصرف ویتامین دی با بهبود پارامترهای باروری در هر دو جنس همراه بوده است.ضمن اینکه اخیرا مصرف مکمل های اسیدفولیک،سلنیوم، ید،ال آرژنین و ال کارنیتین مورد توجه قرار گرفته است.

مشکل ناباروری در افراد چاق

  

اگر شما هم بارها مبادرت به بچه دار شدن کرده اید و در باروری با مشکلاتی مواجه شده اید ، ما به شما یک جلسه مشاوره در مرکز رژیم درمانی و پایش سلامت دکتر فرزاد احمدی را پیشنهاد می کنیم.

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”success” icon_fontawesome=”fas fa-check-circle”]

قبل از هرگونه عمل نازایی و رفت و آمد های زیاد ، در صورت وجود مشکلات احتمالی در سیستم سوخت و ساز بدن شما ، آن را رفع نموده تا حس خوب مادر شدن را تجربه نمایید

[/vc_message][vc_column_text]شیلا ایزدی

مشاورتغذیه و رژیم درمانی

نظام پزشکی.ت ۳۱۷۱

Ref: pub med

Human Reproduction[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام خیلی خوشحالیم که با ما تماس گرفته اید چه کمکی میتوانم بکنم

×